Dvaro gastronomai atsižvelgdami į Barono svitos pomėgius, sukomplektavo tris, vasariškai gardžius griliaus pagardų rinkinius, kad kiekvienas dūmo gurmanas atrastų savo mėgstamiausią skonį!
„Aštrialiežuvis” – pats pavadinimas sufleruoja, kad šis rinkinys skirtas aitrių ir aštrių patiekalų gerbėjams.
Rinkinį sudaro:
Imbierinis čili padažas – lengvo aštrumo čili padažas gaunamas kelias savaites fermentuojant čili pipirus, paprikas, imbierus ir česnakus vienoje bačkoje. Pasibaigus fermentacijai gaunamas ypatingai turtingas skonis, kuris puikiai dera prie daugelio patiekalų.
Morkos su septyniais pipirais – Aitraus skonio morkos pjaustytos šiaudeliais. Mažiausiai tris savaites fermentuotos su septynių rūšių šviežiais ir džiovintais pipirais bei česnakais. Puikus ir sveikas užkandis kiekvienai dienai, pilnas vitaminų ir probiotikų.
Druska su chalapos paprikomis – Pagyvinkite savo patiekalus suteikdami jiems smagaus aštrumo! Natūrali jūros druska su Chalapos paprikomis suteiks jūsų gaminamiems patiekalams naują skonio dimensiją. Naudokite su visais mėsos ir daržovių patiekalais. Taip pat galite pabarstyti ant spragėsių ar krekerių.