Kenijos kavos trauktinė 0,5 L

29,99 

Liko 2

Kiekis
Apie produktą

Kruopščiai atrinktos, 1893 metais į Kenijos krantus atgabentos, arabikos kavos pupelės ir šalto plikymo (cold brew) kavos paruošimo technologija gėrimui suteikė kreminę tekstūrą. Tuo tarpu mažiau saldus – nerafinuotas cukranendrių cukrus išryškino kavos uogiškumą. Dviejų meistrysčių kolaboracijos rezultatas – Kenijos Kavos Trauktinė, kurioje ryškus kaviškumas atsiskleidžia žaismingomis juodųjų serbentų uogų natomis ir tiršto kakavinio plombyro užuominomis poskonyje.

Pakruojo dvaro distilerija atkurta istorinėje dvaro vietoje ir dedikuota iš naujo atskleisti stipriųjų Baltijos krašto gėrimų tradicijas. Gėrimai distiliuojami senoviniuose ir malkomis kūrenamuose variniuose distiliavimo induose. Rankų darbo gamyba vyksta nedidelėmis 200-300 litrų partijomis. Gėrimai buvo įvertinti sidabro ir bronzos medaliais „Berlin Craft Spirit 2020” parodoje.

Pastaba

Tai – ne kavos likeris, o tik tolimas jo miražas. Pakruojo Dvaro spirito varykloje perfrazuoti šį užstalės folkloru tapusį gėrimą padėjo vidutiniškumo netoleruojantys Huracan rūšinės kavos ekspertai.