Dvaro gastronomai atsižvelgdami į Barono svitos pomėgius, sukomplektavo tris, vasariškai gardžius griliaus pagardų rinkinius, kad kiekvienas dūmo gurmanas atrastų savo mėgstamiausią skonį!
„Puodlaižis” – rinkinys turtingas išskirtiniais aromatais ir skoniais. Juodieji trumai, levandos, burokėliai, žiediniai kopūstai…Prabangių skonių puokštė tikrai dvariškai puotai.
Rinkinį sudaro:
Burokėlių BBQ padažas su trumais – šį padažą darome su Modenoje brandintu Balzamiko actu, Dižono garstyčiomis bei trumais. Tuo tarpu burokėliai esantys recepte – iš vietinių ūkininkų. Tokiu būdu apjungiame lokalias ir globalias vertybes ir tęsiame senąsias Dvaro tradicijas. Šis gilus, žemiško, uogas primenančio skonio padažas puikiai tiks su paukštienos, lėtai ar ant grotelių keptos mėsos patiekalais. Tuo tarpu subtilus trumų aromatas dera su daržovėmis ar keptu sūriu. Taip pat verta pabandyti porą šaukštų šio padažo įdėti į Jūsų mėgstamo troškinio ar sriubos receptą.
Druska su levandomis – Aromatinga druska su levandomis suteiks kvapumo mėsos bei daržovių patiekalams.
Žiediniai kopūstai su burokėliais – Žiediniai kopūstai fermentuoti su specialiu prieskonių mišiniu ir burokėliais. Nors pačių burokėlių šiame indelyje nerasite, jų spalvą ir skonį pajusite integruotus į žiedinius kopūstus fermentacijos metu ir praturtinsite savo organizmą geležimi, magniu ir vitaminu C.