Dvarų kultūra mūsų regione visada garsėjo pasaulio gastronominių naujovių vežimu į Lietuvą. To įkvėpti šį padažą darome su Modenoje brandintu Balzamiko actu, Dižono garstyčiomis bei trumais. Tuo tarpu burokėliai esantys recepte – iš vietinių ūkininkų. Tokiu būdu apjungiame lokalias ir globalias vertybes ir tęsiame senąsias Dvaro tradicijas.
Šis gilus, žemiško, uogas primenančio skonio padažas puikiai tiks su paukštienos, lėtai ar ant grotelių keptos mėsos patiekalais. Tuo tarpu subtilus trumų aromatas dera su daržovėmis ar keptu sūriu. Taip pat verta pabandyti porą šaukštų šio padažo įdėti į Jūsų mėgstamo troškinio ar sriubos receptą.
_
Burokėlių BBQ su trumais
Sudedamosios dalys: konservuoti pomidorai, geriamasis vanduo, cukrus, obuolių actas, SOJŲ padažas, balzaminis actas, burokėlių melasa, valgomoji druska, prieskonių mišinys, juodieji trumai 0,046 %.
Laikyti nuo 0°C iki 20°C.
Atidarius rekomenduojame laikyti šaldytuve.